Работно време:  Понеделник‑Петък  10:00‑20:00   Събота‑Неделя 10:00‑17:00
Обадете ни се:  0899 721 550

За нас

logo

Ние работим с всички видове телефони, таблети без значение от марката или операционната им система. Работим както с наложените марки (Samsung, Huawei, LG, Sony, Xiaomi) така и с всички останали както и с китайските марки. Работим с всички видове наличен мобилен софтуер без ограничения без излишни въпроси. Каквото избере клиента ние го правим в случай, че има нещо по-добро ние ще ви го предложим но ако все пак държите да е това което харесвате ние ще го направим !

Как протича работния процес ?

1. Обаждате се

Обаждате се или пишете след което уговаряме час и дата в която да посетите сервиза. Ако не сте от гр.Бургас можете да изпратите устройството чрез (ЕКОНТ, СПИДИ). В рамките на следващия работен ден то ще бъде при нас.

2. Приемане и Диагностика

След като донесете устройството или го получим ако е изпратено по куриер. Следва диагностика оглеждане на всички възможни проблеми (дефекти). Понякога диагностиката може да отнеме по-дълго време от обичайното ако проблема не е само един. След което ви се обаждаме даваме ви точна и конкретна цена и срок за изпълнение.

3. Поправка

Подменяме неработещите части, компоненти на вашето устройство. Предварително сме ви дали точна оферта за цената и срок за изпълнение. След като поправим вашето устройство ние ще се свържем отново с вас!

4. Издаване на устройството

След като ремонта е извършен ви връщаме устройството или ако не сте от гр.Бургас ви го изпращаме отново на посочения от вас адрес. След като бъде изпратено в рамките на следващия работен ден устройството е при вас с наложен платен (стойността на ремонта).

Галерия