Работно време:  Понеделник‑Петък  10:00‑20:00   Събота‑Неделя 10:00‑17:00
Обадете ни се:  0899 721 550

Отключване / Разкодиране

GSM Service - GSTechnology > Отключване / Разкодиране

Заключванията биват няколко вида. Вашето устройство може да е заключено с парола, шаблон, пин код, ако сте ги забравили ние ще ви възстановим достъпа до устройството. Често обаче се налага пълното изтриване на паметта на телефона. Тоест вие можете да загубите информацията вътре в него. Ако има вариант ние ще я запазим.

Втория тип заключване е мрежово заключване тоест вие сте купили устройството от оператор и е заключено към него. Това се случва доста често когато устройствата се купуват на изплащане и операторите ги отключват 30 дни след последната им вноска. Ако сте втори собственик на телефона и сте го купили втора употреба заключен към оператор то ние можем да ви го отключим.

Третия тип заключване е така наречения ICLOUD. Това е процедура която е доста обсъждана тема в интернет пространството. Единствените хора които могат да ви отключат устройството са Apple. Ние можем да ви помогнем с кореспонденцията с тях ако имате необходимите документи за покупката на устройството (да удостоверите, че е ваше). В интернет се споделят доста обяви, че се разкодира айклауд. Не се хващайте и не плащайте предварително за услуги защото са измам и ще ви вземат и устройството и парите.

Информация

MG_2213-ring

Какво се случва с вашето устройство ?

Как работим ние и през какви процеси протича ремонтната дейност на вашето устройство докато то е при нас.

Процес на работа

  • Разглабяне
  • Диагностика
  • Уточняване на цената (ако преди това не можем да дадем конкретна цена за дадения ремонт)
  • Извърване на ремонта
  • Издаване на устройството

number-1

ПРИЕМАНЕ НА ВАШЕТО УСТРОЙСТВО

Приемане на устройството в сервиза и записване на данни за контакт с клиента.

number-2

ДИАГНОСТИКА И ПОПРАВКА

Търсим намираме и отстраняваме проблема ако това разбира се е възможно. След което се свързваме обратно с вас клиентите.

number-3

ИЗДАВАНЕ НА УСТРОЙСТВОТО

Издаваме устройството с протокол за ремонт и гаранция. Гаранцията важи с касова бележка от датата на получаване до края на съответния срок (30-90 дни).

Много е важно при приемане на устройстово да вземете вашите мобилни карти и карти с памет. Сервиза не носи отговорност за сим карти или карти с памет. Сервиза не носи отговорност за непотърсена техника повече от 14-дни.

Обадете ни се и получете безплатна консултация