Работно време:  Понеделник‑Петък  10:00‑20:00   Събота‑Неделя 10:00‑17:00
Обадете ни се:  0899 721 550

Проблеми с Wi-Fi / Bluetooth

GSM Service - GSTechnology > Проблеми с Wi-Fi / Bluetooth

Имате проблем с използването на wi-fi / bluetooth функцията на вашето устройство. Това може да се дължи на проблем в софтуера на устройството или повреда в дънната платка. Доста често срещан проблем е при устройствата с марка (Sony, LG, Huawei).

Много е важно при приемане на устройството в сервиза да обясните точните проблеми които имате. Ако сте го намокрили, ако прегрява, ако се включва но не работи нормално. Когато проблема е софтуерен се отстранява доста по-лесно и бързо. Хардуерните проблеми са по-сложни и отнемат повече време за поправка. ВАЖНО Е КОГАТО ОСТАВЯТЕ УСТРОЙСТВОТО ЗА РЕМОНТ ДА СТЕ ЗАПАЗИЛИ ВАЖНАТА СИ ИНФОРМАЦИЯ В НЕГО.ПРИ ЕВЕНТУАЛНА СОФТУЕРНА НАМЕСА ВИЕ МОЖЕ ДА ИЗГУБИТЕ ИНФОРМАЦИЯТА ВЪТРЕ. АКО НЕ МОЖЕТЕ САМИ ДА ИЗТЕГЛИТЕ ИНФОРМАЦИЯТА СИ МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НЯШИЯТ СЕРВИЗ.

Информация

MG_2213-ring

Какво се случва с вашето устройство ?

Как работим ние и през какви процеси протича ремонтната дейност на вашето устройство докато то е при нас.

Процес на работа

  • Разглабяне
  • Диагностика
  • Уточняване на цената (ако преди това не можем да дадем конкретна цена за дадения ремонт)
  • Извърване на ремонта
  • Издаване на устройството

number-1

ПРИЕМАНЕ НА ВАШЕТО УСТРОЙСТВО

Приемане на устройството в сервиза и записване на данни за контакт с клиента.

number-2

ДИАГНОСТИКА И ПОПРАВКА

Търсим намираме и отстраняваме проблема ако това разбира се е възможно. След което се свързваме обратно с вас клиентите.

number-3

ИЗДАВАНЕ НА УСТРОЙСТВОТО

Издаваме устройството с протокол за ремонт и гаранция. Гаранцията важи с касова бележка от датата на получаване до края на съответния срок (30-90 дни).

Много е важно при приемане на устройстово да вземете вашите мобилни карти и карти с памет. Сервиза не носи отговорност за сим карти или карти с памет. Сервиза не носи отговорност за непотърсена техника повече от 14-дни.

Обадете ни се и получете безплатна консултация