Смяна на слушалка (говорител) на Iphone в Бургас

Смяна на слушалка (говорител) на Iphone в Бургас

GSM Сервиз Бургас – GSTechnology ви предлага ремонт на всички модели на Iphone в Бургас. Когато вашето устройство има нужда от ремонт можете да се обърнете към нас на 0899 721 550

Смяната на говорител (слушалка) е доста често срещан проблем в днешно време. При ежедневната си употреба устройствата се замърсяват. Пример когато го носите в джобовете на дрехи от там влизат влакна, тютюн при носенето на телефона в джоб който съхранявате цигари, и други. Също така при жените когато говорят и са гримирани се задържа остатък от грима. Които се натрупва и води до намаляването на звука.

Другите проблеми се създават от извърване и намокряне. В описаните по-горе случай доста често говорителя е здрав и всичко се оправя с почистване. В този случай не се налага подмяната на части и вие заплащате единствено профилактика.

Кога нашето устройство се нуждае от сервиз :

Когато се чува твърде слабо

Когато не се чува

Когато пръщи или глъхне

Когато ние не чуваме отсрещтната страна на разговора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GSM СЕРВИЗ БУРГАС- GSTechnology

Ние сме специализиран извънгаранционен GSM сервиз намиращ се в гр.Бургас. Имаме над 5 години професионален опит с всички видове марки и устройства. Работим с оригинални части на перфектни цени и гаранция!!

Къде да ни намерите?

Гр.Бургас ул. „Христо Ботев“ 9 (в подлеза на операта)

0899 721 550
xboxmu@abv.bg

Работно време
Понеделник-Петък 9:00ч. - 19:00ч. Събота : 9:00 - 17:00ч. Неделя : Почиваме :)