Смяна на стъкло на камера на Samsung в Бургас

Смяна на стъкло на камера на Samsung в Бургас

GSM Сервиз Бургас – GSTechnology ви предлага ремонт на всички модели на Samsung. Когато вашето устройство има нужда от ремонт можете да се обърнете към нас на 0899 721 550.

Смяна на стъкло на камера на Samsung в Бургас. Ние от GSM Серви Бургас – GSTechnology ви предлагаме смяна на СТЪКЛО на камерата на всички модели Samsung за град Бургас. Смяната се извършва професионално в рамките на няколко часа.

Когато сте пукнали само стъклото на вашата камера няма нужда тя да се подменя. Подменя се само стъклото което е залепено на самата камера. Обърнете внимание, че когато спукате стъклото на камерата колкото повече го държите така има голяма вероятност да повредите лещите на камерата. Вашата камера може да бъде замърсена, да спре да фокусира, или да фокусира постоянно. Също така при контакт с вода може да излязат петна при снимане и други.

Смяната на стъклото на камерата става бързо, лесно и не струва много. Колкото по-бързо го подмените толкова по-малък е шанса да се увреди и самата камера на устройството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GSM СЕРВИЗ БУРГАС- GSTechnology

Ние сме специализиран извънгаранционен GSM сервиз намиращ се в гр.Бургас. Имаме над 5 години професионален опит с всички видове марки и устройства. Работим с оригинални части на перфектни цени и гаранция!!

Къде да ни намерите?

Гр.Бургас ул. „Христо Ботев“ 9 (в подлеза на операта)

0899 721 550
xboxmu@abv.bg

Работно време
Понеделник-Петък 9:00ч. - 19:00ч. Събота : 9:00 - 17:00ч. Неделя : Почиваме :)