Смяна на заден капак на Motorola в Бургас

Смяна на заден капак на Motorola в Бургас

Ние от GSM Сервиз Бургас – GSTechnology предлагаме Смяна на заден капак (Панел) на Motorola в Бургас. На повечето модели от самсунг капаците на устройствата са изработени от фибро стъкло. И при евентуален удар, изтърване или натиск се повреждат (счупват). Също така счупването може да бъде причинено от дефектирала (надута) батерия.

Смяната на тези стъклени капаци (панели) не е особенно скъпа и същевременно е доста бърза процедура. В рамките на 2-3 работни часа вашето устройство ще бъде като ново. Без следи от отваряне както и запазване на водоустойчивостта му.

При счупване на задният капак (панел) на устройството има доста голям риск да се повреди и стъклото на камерата. Което също се подменя бързо и не струва много. Това се прави само в случайте когато се е счупило. В противен случай стъклото просто се прехвърля на новия капак и всичко е наред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GSM СЕРВИЗ БУРГАС- GSTechnology

Ние сме специализиран извънгаранционен GSM сервиз намиращ се в гр.Бургас. Имаме над 5 години професионален опит с всички видове марки и устройства. Работим с оригинални части на перфектни цени и гаранция!!

Къде да ни намерите?

Гр.Бургас ул. „Христо Ботев“ 9 (в подлеза на операта)

0899 721 550
xboxmu@abv.bg

Работно време
Понеделник-Петък 9:00ч. - 19:00ч. Събота : 9:00 - 17:00ч. Неделя : Почиваме :)