Купуване на устройство

Всяко устройство което предлагаме се продава с гаранция, касова бележка и фактура по-избор на клиента. Ние предлагаме няколко типа устройства.

1.Нови устройства (с 24 месеца гаранция)

2.Реновирани устройства (с 6 месеца гаранция)

3.Втора употреба (с 1-3 месеца гаранция)

Плащане

Можете да платите устройството или аксесоара които сте си харесали както през сайта така и на място в магазина. Ако нямате възможност да дойдете на място можем да ви го изпратим с куриер (наложен платеж) и тест и преглед.

Рекламация и Гаранция

Ако имате проблем с даден продукт които има дефект. Имате право на връщане 7 дни от датата на покупката. Като продукта трябва да е в пълен търговски вид така както сте го получили да няма видими следи от употреба и да пазите касова бележка или фактурата с която сте го закупили.

Купуване, Продаване, Замяна

Не желаете да поправите вашето устройство..? Няма проблем ние ще го купим!

mobile-phone-1595784_1280(1)

Ако имате повредени устройства и не желаете да ги поправяте. Нашият сервиз предлага опцията да ви ги изкупим като цената се определя спрямо състоянието, окомплектовката, модела и марката на устройството. Ние изкупуваме както работещи така и неработещи устройства или по-точно – счупени дисплей, заключени, изкривени (дефектирали), надути батерии, счупени стъкла, работещи с дефекти и други.

Също така продаваме реновирани и нови устройства с 6 месеца (за реновирано устройство) и 24 месеца (за ново устройство) гаранционни срокове.

Каквото и да търсите ние го имаме ние сме тук за да задоволим всяка една нужда на клиента без значение от това колко време и усилия ще ни отнеме!

Бързо плащане

Вземете парите веднага след като тестваме вашето устройство!

Когато изкупуваме устройства преди да заплатим сумата на вас клиентите ние трябва да ги тестваме (ако са работещи) или да ги разглобим (ако са неработещи). Плащането става веднага след като прегледаме устройството и компонентите му.

Продавай без директна връзка с клиенти

Ние ще продадем вашето устройство вместо вас!

Ние предлагаме опция за продаване на вашето или вашите устройства от които нямате небходимост вместо вас. Как се случват нещата ? Оставяте вашето устройсто/устройства при нас и попълваме протокол за оставено устройство и се съхранява от двете страни на сделката. Коментираме цената която желаете да му вземете като ви даваме напътствия спрямо пазара в момента и цената му към днешна дата. След продажбата на устройството се свързваме със вас клиентите за да си получите сумата в удобен за вас ден и час.

Без Риск

Купувайте и продавайте без риск!

Няма нужда да се притеснявате за това ако имате важна информация във вашето устройство при продажбата му или при ремонта му. Ние имаме строго определени правила и политика за защита на личните данни на клиентите. Няма никакъв риск от загуба или изтичане на информация от вашите устройства. Преди продажба всяко устройство се занулява (връща към фабрични настройки) ако това е невъзможно без ваша намеса или искате да изтеглите информацията от вътре ние ще ви се обадим. Ние не искаме клиентските пароли и шаблони освен ако не се налага тестване след ремонтни дейности. Дори и тогава имате пълното право да откажете и да тествате на място при издаването му.